Autovelgen

Wanneer u op zoek bent naar bedrijven bij u in de buurt waar u autovelgen kunt bestellen, kunt u het beste de Onderdelengids raadplegen. De Onderdelengids is een schakel tussen onderdelenbedrijven, revisiebedrijven en uzelf als automobilist.

De Onderdelengids/Schadeautogids
De Onderdelengids/Schadeautogids bestaan samen uit 200 pagina’s met adressen. U vindt er adressen van onderdelenbedrijven voor nieuwe, gebruikte en gereviseerde onderdelen voor auto’s, bedrijfswagens en trucks. Ook vindt u in de Onderdelengids/Schadeautogids de categorieën merkenspecialisten, revisiebedrijven, schadeauto’s, bedrijfswagens&trucks en import&export. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar autovelgen? Dan vindt u deze meteen in de rubriek ‘onderdelen’.

Voor bedrijven
U kunt bij de Onderdelengids zelf geen onderdelen bestellen, wel de adressen vinden van bedrijven die zich richten op nieuwe, gebruikte en gereviseerde onderdelen voor auto’s, bedrijfswagens en trucks. Hebt u een bedrijf in deze branche? Meld uw bedrijf dan aan voor de Onderdelengids en uw bedrijfsnaam wordt heel gericht onder de aandacht gebracht van uw doelgroep.