Revisiebedrijf

Bent u op zoek naar een revisiebedrijf bij u in de buurt? Neemt u dan een kijkje in de Onderdelengids. De Onderdelengids is een erg handige gids voor automobilisten. Het is dan ook de schakel tussen onderdelenbedrijven, revisiebedrijven en u als automobilist. Wanneer u dringend op zoek bent naar bijvoorbeeld een revisiebedrijf is deze gids dus een erg handig hulpmiddel.

De Onderdelengids/Schadeautogids
De Onderdelengids/Schadeautogids bestaat al sinds 1984. Deze gidsen bevatten samen meer dan 200 pagina’s. Het bevat adressen van onderdelenbedrijven voor nieuwe, gebruikte en gereviseerde onderdelen voor auto’s, bedrijfswagens en trucks. Ook vindt u er alles op het gebied van merkenspecialisten, revisiebedrijven, schadeauto’s, bedrijfswagen & trucks, import&export.

Adverteren in de Onderdelengids
De Onderdelengids levert zelf geen onderdelen. In de Onderdelengids staan alleen bedrijfsnamen en adressen van bedrijven die nieuwe, gebruikte en gereviseerde onderdelen voor auto’s, bedrijfswagens en trucks verkopen, vermeld. Voor bedrijven die actief zijn in deze branche is het daarom belangrijk om zich aan te melden voor de Onderdelengids. Dankzij een vermelding/advertentie in de Onderdelengids wordt uw bedrijfsnaam doelgericht onder de aandacht gebracht van uw doelgroep.